0 artiklar

 

Nöjda kunder med iQniter Cardio Training

Privatperson
Privatperson

O2 - Positiv Energi i Trollhättan

I augusti 2014 körde vi igång med iQniter pulsbaserade system i vår spinning! Det ångrar vi inte!! Vi älskar spinning redan sedan tidigare men nu blev det ännu bättre, ännu starkare, ännu säkrare, ännu effektivare, ännu roligare....Listan kan göras lång!

Den största förändringen är att kunden får en extra dimension till i sin träning. Vi instruktörer fortsätter att vägleda och peppa våra kunder precis som tidigare men med pulsvisningen har vi tagit ett steg till.

 

Med iQniter passdesign program underlättar de för kunderna att se vad som ska ske under passet, som en liten bonus är systemet riktigt snyggt och ger en ökad upplevelse för alla som är med på passen, ja faktiskt även för de få som ännu inte valt att köpa eget pulsbälte.

Vi säljer en del klockor men framförallt säljer vi pulsband så att kunden har ett personligt band. Enkelt, hygieniskt, förbättrad hållbarhet, ekonomiskt ger det god vinst för klubben samtidigt som det ger möjlighet till personlig feedback efter varje pass. Vinn-vinn alltså!

  

Jeanette Soprani, delägare
O2 Trollhättan
http://otva.se/trollhattan/

Genki i Bollebygd

Vi startade med pulssystem från IQniter januari 2015 och det är något vi absolut inte ångrar!

Vi är väldigt nöjda med både systemet och supporten från Thommy. Det är få gånger jag får en riktigt stor aha-upplevelse och funderar på varför detta inte funnits tidigare - detta är ett sådant.

Vi förväntade oss en del krångel med systemet att lägga upp pass, men det var enklare än väntat och även en backup vid eventuella problem om internet krånglat.

Medlemmarna är också väldigt nöjda och vår retention lär öka då man väljer investera i ett personligt pulsband.

Pulsbanden har varit enkla att sälja, vi tar 795kr och kunderna betala via autogiro. Visst har några frågat varför det inte ingår som på andra anläggningar och efter kort förklaring med fördelarna med eget pulsband, så ses det bara positivt. Inne på passen ökar gruppkänslan när fler och fler använder pulsband vilket bidrar till att hålla försäljningen av band igång.

Även klockorna säljer bättre än väntat. Jag hade först svårt att förstå att en medlem ville lägga upp flera tusenlappar på en klocka, men det visade sig att många är lika tokiga i teknik som jag själv och redan första beställningen sålde vi 5 av den dyraste AMBIT2 modellen.

Med andra ord har jag vid ett kritiskt öga ändå inget negativt att komma med, bara positivt.

Med vänliga hälsningar

Jonas Granlund, ägare
Genki Bollebygd
http://www.genki.se/

Family Sports Club i Sarpsborg

Vi ersatte vårt tidigare pulsmätningssystem eftersom det gav oss allt högre kostnader, att administrera och arbeta med bälten som inte fungerade, ”försvann” eller helt enkelt gick sönder blev till slut en omöjlig ekvation att försvara.

iQniter Cardio Training - Powered By Suunto är genialt enkelt att och helt utan operativa utmaningar, och nu tjänar vi ju dessutom pengar på vårt system! Medlemmarna är också uteslutande positiva till de nya funktionerna i iQniters modell.

”Jag tvekar inte en sekund på att rekommendera iQniter Cardio Training – Powered By Suunto till alla klubbägare som söker ett funktionellt och lönsamt pulsmätningssystem”.

JanSnopestad.jpg

Ruben Snopestad
Family Sports Club - Sarpsborg

Fyll i intresseanmälan nedan stå tar vi kontakt med dig!

 

* Namn:

Företag:

Din roll:

Telefon:

* E-post:

Meddelande: