0 artiklar

 

Hårdvaror för iQniter Cardio Training

Datorer

Kraven på hårdvaran är normala men måste följas. Har Ni egen datorutrustning som uppfyller hårdvarukraven så installerar vår iQniter - IT Support alla nödvändiga program och licensnycklar via fjärrsupport, inget fysiskt kostnadskrävande besök på ert center behövs. 
Vi erbjuder oss att komma ut och installera mottagare och funktionstesta systemet för dem som önskar det mot ersättning.

Färdig datorlösning

Vi kan erbjuda anpassade datorpaket med garantier för problemfri installation och använding av iQniter Cardio Training! iQniter - IT Support installerar de nödvändiga programmen, licensnycklar samt teamviewer (för fjärrsupport) och funktionskontrollerar innan paketet sänds till kund.
När ni mottagit utrustningen är det "bara" att plugga in nät och internet anslutning och börja använda. 


Bildskärmar

Det är i stort sett 2 alternativ som råder för att visualisera iQniter Cardio Training för de tränande 
1. En (eller flera) storbildsskärmar, typ 42-65" tv-plattskärm är vanligast
2. Projektor och filmduk/vit vägg 

För riktigt stora salar eller salar med pelare/annat skymmande kan det vara aktuellt att använda två skärmar/filmdukar


Vi på iQniter kan även erbjuda detta. Varje träningscenter har dock sina förutsättningar vad gäller utformning av lokal, belysning, väggar mm. Vad som är bäst på er klubb kan vi titta på vid ett fysiskt besök eller så sänder Ni bilder och sen diskuterar vi lämplig lösning.
I många fall kan den lokala "Audio och Video" butiken anlitas för både köp och installation, det är aldrig fel att göra denna typ av affärer lokalt.